Esports Penedès

Diumenge, 24 de Març de 2019
Dijous, 12 Setembre 2013 00:52

Ràpit Català i Creixell jugaran la final de la Copa d'Estiu

Ràpit Català i Creixell arriben a la final per primer cop Ràpit Català i Creixell arriben a la final per primer cop Ràpit Català i Creixell arriben a la final per primer cop

ROGER VIVES (@erraveonze) | Ràpit CatalàCreixell jugaran diumenge (18:30, a La Múnia) la final de la cinquena edició de la Copa d'Estiu després d'imposar-se en les seves respectives semifinals, disputades durant la tarda-vespre de la Diada. Això garanteix que hi hagi campió inèdit i que ningú, fins ara, repeteixi en el palmarès de la competició.

Cronològicament el primer finalista ha estat el Ràpit Català, que ha derrotat la Martinenca a domicili (2-3). Serà la primera final pel conjunt de La Ràpita, que perdia 2-1 al minut 89. Un penal i una falta a la frontal de l'àrea han comportat els dos gols que han suposat la remuntada a darrera hora.

Posteriorment el Creixell s'ha classificat per la final de la competició, en desfer-se de Les Cabanyes a la tanda de penals (3-3 i 4-3). El partit, com la final, s'ha disputat a La Múnia.

Escriure un comentari

Últimes notícies