Esports Penedès

Diumenge, 24 de Març de 2019
Diumenge, 08 Setembre 2013 12:47

Ràpit-Martinenca, primera semifinal de la Copa d'Estiu

El Ràpit Català s'ha classificat quan encara li manca un partit per jugar (Sergi Ros) El Ràpit Català s'ha classificat quan encara li manca un partit per jugar (Sergi Ros) El Ràpit Català s'ha classificat quan encara li manca un partit per jugar (Sergi Ros)

ROGER VIVES (@erraveonze) | Ràpit Català i Martinenca, que s'enfrontaran entre ells (dimecres a les 19h a Sant Martí), són els dos primers equips classificats per les semifinals de la Copa d'Estiu. Els de La Ràpita s'han desfet dels Monjos (2-1) i els sobra el partit d'aquest dilluns contra el Font-rubí (a les 21h a Guardiola); mentre que els de Sant Martí estaven obligats a superar el Can Cartró per passar, i així ho han fet (2-0). 

L'altre encreuament de semifinals es decidirà aquest dilluns. Creixell i Canyelles es juguen el primer lloc del grup C (20:30) a terreny baixpenedesenc. Els locals en tenen prou amb un empat, mentre que els del Garraf han de guanyar per ser primers.

Al grup D Les Cabanyes i Joventut Ribetana s'enfronten aquest dilluns (21h a La Múnia) en un partit en què els ribetans han de guanyar per tres o més gols de diferència per passar. Qualsevol altre resultat dóna el pas als cabanyencs.

Semifinals pel títol: Ràpit Català-Martinenca i Creixell/Canyelles-Les Cabanyes/Joventut Ribetana

Semifinals B: Monjos-Can Cartró i Creixell/Canyelles-Les Cabanyes/Joventut Ribetana/Castellví de la Marca

Semifinals C: Espirall B-Hostalets de Pierola i Hortonenc-Les Cabanyes/Joventut Ribetana/Castellví de la Marca

Semifinals D: Font-rubí-Newell's i Torrellenc-Avinyonet

 

Resultats i classificació Grup A

Resultats i classificació Grup B

Resultats i classificació Grup C

Resultats i classificació Grup D

Escriure un comentari

Últimes notícies